Käyttöehdot

 

1. YLEISTÄ..
Tämä käyttäjäsopimus sisältää T:mi Office Spotin verkkokaupan käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään verkkokauppaa, asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

2. MUUTOKSET
Verkkokaupan tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai verkkokaupan välityksellä asiakkaalle. Asiakas hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

3. ASIAKKAAN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET
Asiakkaan on tilausta tehdessä täytettävä tilauslomakkeeseen oikeat henkilö- ja yhteystiedot. Mikäli tiedot on täytetty väärin T:mi Office Spot ei ole vastuussa toimituksen mahdollisesta myöhästymisestä tai muista haitoista.

Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä laskulle. Yritystilauksissa vastaanottajan osoitteen on täsmättävä y-tunnukselle kaupparekisterissä määritellyn postiosoitteen kanssa.

 4. TOIMITUS JA MAKSUTAPA
Tuotteet toimitetaan tilaajalle asiakkaan valitsemalla tavalla. Tuote myydään tilaushetkellä verkkokaupassa ilmoitettavalla arvonlisäveron sisältävällä hinnalla, joka näkyy myös tilausvahvistuksessa. T:mi Office Spot pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

5. PALAUTUSOIKEUS
Asiakas voi perua tilauksen kokonaan tai osittain 14 arkipäivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaan katsotaan vastaanottaneen hänelle lähetetyn tilauksen hetkestä kun asiakas kuittaa vastaanottaneensa tuotteen(t).

Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa (myyntikelpoisessa) kuin sitä vastaanotettaessa, esimerkiksi avattuja ja osittain käytettyjä tulostinkasetteja ei voi palauttaa. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus puhelimitse 050 3221 004 tai kirjallisesti (osoite alla) ennen tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen:

                    Kirjeposti:                                          Tuotteiden palautus osoite:

                    T:mi Office Spot                           Pelican Self Sotorage Itäharju
                    Mattilantie 4 as 30                        Säilytystila 1000 /  Office Spot
                    21500 Piikkiö                                Kalevantie 11, 20520 Turku

 

6. YLIVOIMAINEN ESTE
T:mi Office Spot ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy T:mi Office Spotin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta.

7. RIITOJEN RATKAISU
Mahdollisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Erimielisyydet ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa.

 -------------------------------------------------------------------------------------------

- OIKEALTA YLHÄÄLTÄ TAKAISIN OSTOSKORIIN  JA VIIMEISTELE TILAUKSESI.